Resia har nu ändrat namn till Reed & Mackay. 

Resfeber har nu bytt namn till Reed & Mackay!

Som Reed & Mackay kommer vi att fortsätta erbjuda grupp och konferensresor, möten och event. Vi tar med oss allt det som har gjort oss framgångsrika och blir en del av något större. Resfeber, som ägs av Reed & Mackay, köptes 2022 av Navan Group och i samma koncern ingår Reed & Mackay.

Att bli en del av Reed & Mackay är något som vi är mycket stolta över då de är välkända i branschen för sin fantastiska service och digitala erbjudande samt har höga ambitioner gällande hållbarhet. Vi ser med spänning fram emot de möjligheter som det innebär att nu vara ett globalt bolag, både för dig som kund och för våra anställda. 

Vi vill förtydliga att ingenting förändras i din nuvarande relation med oss. Du möts av samma erfarna team som hjälper dig med dina resor. 

Vill du se våra förslag på grupp och konferensresor – inspireras här

Vill du göra en förfrågan – klicka här 

Kontakta oss direkt via e-post: events.se@reedmackay.com

Ring oss +47 815 52 820

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.