Resia har nu ändrat namn till Reed & Mackay. 

Reed & Mackay expanderar till Danmark och Norge

Nu tar Reed & Mackay sitt första kliv utanför Sverige och etablerar sin verksamhet för företagsresor i Danmark och Norge. Det innebär att våra skandinaviska kunder kan få samma leverantör och avtalspartner för alla sina affärsresor. Verksamheterna i Danmark och Norge startade den 1 april 2017.

– Det ska bli väldigt spännande att ta steget in i både Danmark och Norge. Tanken har funnits ett tag och nu var det dags att möta kundernas efterfrågan. Flera av våra avtalskunder har kontor i båda länderna – nu kan vi ge dem en bättre lösning och hjälpa till med alla företagsresor, säger Karin Wadmark, produktchef för Reed & Mackay Affärsresor.  Fördelen för kunderna är att de danska och norska verksamheterna kan få bättre pris genom att bokningarna görs lokalt och genom att de kan dra av momsen. De får dessutom tillgång till bokningssystem på sitt eget språk.

Sveriges bästa affärsresebyrå

Mette Milbaek, som ansvarar för Rejsefeber i Danmark, blir kontorschef för Reed & Mackay Företagsresor i Köpenhamn. 
– I Danmark finns det en stor marknad för en affärsresebyrå med fokus på både resor och möten. I Sverige är Reed & Mackay Företag hyllade för sin breda kompetens, erfarenhet och stora innovationsförmåga. Nu ska vi bygga vidare på den framgången här i Danmark och erbjuda samma kunskap och service till de danska affärsresenärerna, säger Mette Milbaek.


För mer information, kontakta gärna:

Karin Wadmark, produktchef för Reed & Mackay Företag, tfn: 0705-344647, e-post: karin.wadmark@reedmackay.com
Mette Milbaek, kontorschef för Reed & Mackay Företag i Danmark, tfn: +453122 0030, e-post: mette.milbaek@Reed & Mackay.com

Läs mer om Reed & Mackays företagstjänster

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.