Resia har nu ändrat namn till Reed & Mackay. 

Experten: Så hittar du rätt talare till mötet

Rätt talare som ger rätt budskap – vid rätt tidpunkt. Fredrik Sjöholm hos Talarforum, berättar hur föreläsningen blir en fullträff för företaget.

Varje år förmedlar Talarforum ungefär 4 000 föreläsare och moderatorer till konferenser, kickoffer och events runtom i Sverige. Det gör företaget till branschens största i Norden. Fredrik Sjöholm, talaransvarig, hjälper kunderna med matchningen:

Att ta hjälp av en förmedling som Talarforum gör att man undviker onödiga problem och fallgropar, menar Sjöholm:

Behöver du en talare till nästa konferens eller event?

Några typer av föreläsningar är mer eftertraktade andra, enligt Sjöholm:

– Teambuilding, ledarskap och motivation är klassiska ämnen som alltid efterfrågas. Där bakas ofta kommunikation på arbetsplatsen in också, företagens behov ser ut att öka där. Ett annat hett ämne är digitalisering, det området har växt enormt på senaste tiden. Kunderna vill gärna ligga i framkant inom det området så medarbetarna är medvetna om utmaningarna framöver.

Vad tycker du utmärker en god talare?

– Att de fångar publikens intresse och lyckas hålla kvar det över en längre tid. Några jobbar med humor, andra med mer klassisk retorik men det gemensamma är att de når ut.

Tips från Elaine - Årets kvinnliga talare 2016 Kontakta Reed & Mackay

iStock_83150869_LARGE-624x395.jpg

Läs mer om Reed & Mackays företagstjänster

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.