Resia har nu ändrat namn till Reed & Mackay. 

Boka artister och underhållning till ert event

Jubileum, kick off eller kanske bara en konferens med extra allt? Vi hjälper er att boka rätt artister och underhållning för ett oförglömligt event.

Är ni ute efter något alldeles extra? Komiker, musiker, akrobater och mycket mer – vi tar fram förslag på artister och annan underhållning utifrån er budget och inriktning. Det kan vara allt från en pianist som spelar i bakgrunden när ni går in på galamiddagen till hela showuppsättningar eller världskända artister. Vi har ett stort nätverk inom musik, show och stå upp-komik, och självklart sköter vi all administration kring kontrakt och ekonomi, så att det blir enkelt för er som kund. Vi löser uppgiften, ni får ett fantastiskt event, och kanske till och med ett minne för livet! Det är en del av vår service inom möten, event och konferens.

Vilken artist eller underhållning vill ni boka till ert nästa event? Kontakta oss så hjälper vi er med detaljerna.

Kontakta oss här      Se fler av våra tjänster

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.