Resia har nu ändrat namn till Reed & Mackay. 

Studieresor för kunskapsutbyte & inspiration

Studieresor utomlands är ett bra sätt att ladda upp med idéer, kunskap och ny energi. Vi hjälper er att boka kompletta resor med fokus på studiebesök och kunskapsutbyte.

Ett studiebesök är kanske oftast en visit hos en branschkollega. Eller en avgränsad föreläsning med en extern specialist, som en del i ett större konferenspaket. Men i vår globaliserade tid kan vi röra oss i allt vidare cirklar och lära oss så mycket mer – av hela världen! Besök till exempel London Tech City, och se hur Europas eget Silicon Valley växer fram i Londons östra delar. Eller se modetrender i New York eller världsberömd arkitektur i Barcelona.

Många av våra kunder väljer nu att kombinera sin konferensresa med intressanta studiebesök och föreläsningar. De gör studieresor, helt enkelt. Allt för att fånga upp kompetens, trender och spännande idéer som ger deltagarna nya, och kanske lite oväntade, insikter och kunskaper. Vad vill ni lära er på nästa resa?

Kompletta studieresor för olika verksamheter

När vi tar fram studieresor bokar vi flyg, tåg, transfer, hotell, konferenslokaler, middagar och allt det där som krävs för en lyckad resa. Men fokus ligger helt klart mest på själva studiebesöken. Vi letar upp intressanta föreläsare och kunniga guider och vi bokar studiebesök som passar er bransch och verksamhet, allt för att ni ska få ut mesta möjliga av er studieresa. I den här processen arbetar vi helst sida vid sida med er, för att kunna kombinera era önskemål och kontakter med vår långa erfarenhet och vårt breda kontaktnät. Tillsammans tar vi fram spännande studieresor som tar er steget vidare.

Smidigt och säkert att boka studieresa hos Reed & Mackay

Det är mycket att tänka på när studieresor ska bokas. Därför är vi måna om att ni alltid får en och samma kontaktperson, som är väl insatt i ert ärende. Denna specialist hjälper er hela vägen från behovsanalys och en första offert till uppföljning efter genomförd resa. Det blir mest tidseffektivt, och säkerställer också en hög kvalitet där inga små detaljer faller mellan stolarna.

Bokar ni studieresor via Reed & Mackay är era resor också skyddade vid oförutsedda händelser, som till exempel strejk och naturkatastrof. Denna garanti är en av fördelarna när ni bokar hela studieresan hos oss som resebyrå. Att boka själv eller hos flera olika leverantörer ger inte samma skydd. Här kan ni läsa mer om trygghet vid bokning av studieresa hos Reed & Mackay.

Har ni redan en idé om vilken studieresa ni vill göra? Kontakta oss, så hjälper vi er att gå från tanke till handling!

Kontakta oss så berättar vi mer      Se fler av våra tjänster

 

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.