Resia har nu ändrat namn till Reed & Mackay. 

Sportresor & sportevenemang

Premier League-fotboll i London, ishockey i New York eller Formel 1 på plats i Monte Carlo? Hos oss kan ni boka både kompletta sportresor och separata biljetter till sedan länge slutsålda sportevenemang.

Att se sportens världsstjärnor göra upp är en upplevelse utöver det vanliga. Att kombinera konferensresan eller kundarrangemanget med just ett sportevenemang på någon av världens stora arenor är väldigt populärt. Reed & Mackay äger bolaget Box Office, som är specialiserade just på den typen av evenemangsbiljetter. Vi hjälper er både med enstaka, åtråvärda biljetter och kompletta, skräddarsydda sportresor till många av världens största sporthändelser.

Sportresor för hockeytokiga, fotbollsfrälsta och alla andra med

Gillar ni fotboll? Välj mellan många olika fotbollsresor till häftiga matcher i till exempel Premier League, La Liga och Bundesliga. Vi arrangerar också till exempel hockeyresor till NHL och sportresor med Formel 1-fokus. Vilken är er favoritsport? Fråga oss, vi säljer biljetter till de flesta typer av sportevenemang.

Kompletta sportresor med resegaranti

När vi arrangerar sportresor spelar sportevenemangen självklart en väldigt stor roll, bra biljetter är ett måste. Men det är så mycket mer som måste klaffa om ni ska få en bra resa. Vi hjälper er att boka flyg, transfer, hotell, måltider och alla andra detaljer som ska till för att sportresan ska bli en bra upplevelse, även utanför arenan.

Hos oss på Reed & Mackay får ni en kontaktperson som gör hela jobbet och koordinerar alla delar ni vill ha hjälp med, från förfrågan till genomförd resa. Ni kan lugnt luta er tillbaka och läsa odds. Vi gör jobbet, ni sparar tid, och resultatet blir en riktigt lyckad resa.

Det är smart att boka just så här, som ett komplett paket hos en resebyrå. Då omfattas resan nämligen av vår resegaranti, och ni är skyddade om en strejk eller något annat oförutsett skulle hända.  Bokar ni resans olika delar själva eller hos olika leverantörer går ni miste om det skyddet.

Kontakta oss så berättar vi mer      Se fler av våra tjänster

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.