Resia har nu ändrat namn till Reed & Mackay. 

Mässresor

Svårt att hitta bra flygbiljetter till branschmässan ni ska på? Eller kanske nästintill omöjligt att hitta lediga rum på hotell? Vi kan knepen, och hjälper er gärna att boka prisvärda mässresor i Sverige och utomlands.

Just mässresor är lite extra lurigt. När det är mässa på ett resmål är det ofta svårt att hitta flygbiljetter och hotellrum till bra pris – om det finns något ledigt att boka över huvud taget. Dessutom reser man ofta i grupp, vilket gör det hela ännu svårare. Men lugn. Med vårt upparbetade nätverk är det omöjliga många gånger möjligt.

Vi kan boka hotell och flygbiljetter till hela gruppen, och med vår hjälp får ni en prisvärd helhetslösning. Dessutom sparar ni mycket tid på att slippa leta och boka själva. Självklart kan vi också hjälpa er att boka busstransfer till och från mässan, och även middagar, evenemangsbiljetter och andra sociala arrangemang. Vi skräddarsyr upplägget utifrån era önskemål så att ni får precis det ni behöver. Och det kostar inget att fråga – offerten är kostnadsfri.


Psst… Det finns en annan viktig fördel med att boka mässresor via Reed & Mackay som resebyrå. Investeringen ni gör skyddas då mot oförutsedda händelser, som till exempel strejk eller naturkatastrof. Bokar ni mässresan själv, eller olika delar hos olika leverantörer, kan ni inte räkna med samma skydd. Läs mer om vår resegaranti här.

Kontakta oss så berättar vi mer     

 Se fler av våra tjänster

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.