Resia har nu ändrat namn till Reed & Mackay. 

Konferens i Sverige

Planerar ni konferens i Sverige? Vi tar gärna fram ett kostnadsfritt förslag, skräddarsytt utifrån era önskemål.

Våra specialister har lång erfarenhet av att arrangera konferenser och Reed & Mackay har ett brett kontaktnät med konferensanläggningar i hela landet. Utifrån era behov och konferensens syfte letar vi fram de allra bästa förslagen på konferenslokal, hotell, transport och aktiviteter.

Litet möte eller stor konferens?

Vi hjälper er som kund att boka alla typer av konferenser, både mindre möten och mer omfattande konferensarrangemang. Ibland räcker det med en bra konferenslokal på ett centralt beläget stadshotell för ledningsgruppens korta eftermiddagsmöte. Nästa gång letar ni kanske efter ett komplett konferenshotell i naturskön miljö, med toppmoderna möteslokaler och möjlighet till kul aktiviteter och riktigt goda måltider. Fråga oss, vi tipsar gärna om vad som kan passa er bäst.

Självklart hjälper vi er även med att boka själva resan till och från mötet, om ni så önskar. Valet av konferensanläggning, om ni väljer tåg, flyg eller buss samt vilken start- och sluttid ni önskar på arrangemanget påverkar alla konferensens totala prislapp. Här är vi på Reed & Mackay Möten, Event & Konferens experter – vi hjälper er att planera och boka en bra helhet som känns både kvalitativ och prisvärd.

Kontakta oss så berättar vi mer     

 Se fler av våra tjänster

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.