Resia har nu ändrat namn till Reed & Mackay. 

Kickoff & teambuilding i Sverige & utomlands

Att motivera sina medarbetare och bygga starka team är viktigt, men inte helt lätt. Vi hjälper er att planera och genomföra arrangemang som kickoff och andra teambuilding-aktiviteter så att ni får ut mesta möjliga ur den peng ni vill investera.

När det gäller kickoff och teambuilding för företag ligger fokus ofta på att hitta rätt miljö och ta fram ett upplägg som skapar förutsättningar för mycket umgänge. Gemensamma upplevelser och aktiviteter är en viktig del i att stärka personalens sammanhållning och känsla för verksamheten och ert varumärke.

Detaljerna gör helheten

Teambuilding-aktiviteter, intressanta föreläsningar och goda måltider att umgås kring är viktiga beståndsdelar, men en bra kick off innehåller så mycket mer. Vi hjälper er med allt från bokning av flyg, tåg, buss och hotell till förslag på studiebesök, evenemang, föreläsare och underhållning. Alla delarna är lika viktiga för att skapa en bra helhet, och med oss som partner kan ni känna er trygga med att ingen detalj glöms bort.

Smidigt att boka kickoff hos Reed & Mackay

Som Reed & Mackays kund får ni en och samma kontaktperson som hjälper er genom hela processen från idé till genomförd kickoff (och uppföljning med, om ni vill). Det gäller oavsett om ni vill prova livet på en fåragård på Gotland, bo på egen vingård i Italien eller segla tillsammans i den kroatiska skärgården. Våra offerter är alltid kostnadsfria och ni väljer vilka delar ni vill ha hjälp med. När ni låter våra erfarna specialister göra jobbet sparar ni i slutändan både tid och pengar, och får ofta också en ännu bättre företags-kickoff!

Kickoff med garanti

Allt blir inte alltid som man tänkt sig, men då hjälper vi er att snabbt tänka om. Att arrangera kickoff med Reed & Mackay innebär en stor trygghet. Vi har ställt alla erforderliga resegarantier, och på så sätt skyddar ni den investering kickoff:en faktiskt är. I händelse av till exempel en strejk eller naturkatastrof träder garantin in. Bokar ni de olika delarna av kickoff:en själva eller hos olika partners får ni inte alls samma skydd. Här kan ni läsa mer om tryggheten i att boka kickoff hos Reed & Mackay.

Har ni planer på en kickoff eller någon annan form av teambuilding-aktivitet? Kontakta oss, så kan vi hjälpa er med tips och råd och ett kostnadsfritt förslag.

Kontakta oss här       Se fler av våra tjänster

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.