Resia har nu ändrat namn till Reed & Mackay. 

Incentiveresor – belöningsresor till världens alla hörn

Dags att uppmärksamma någon eller några utöver det vanliga? Vi hjälper er att ta fram minnesvärda incentiveresor med mycket av det lilla extra.

Incentiveresor är ett uppskattat sätt att uppmärksamma, belöna och motivera sina medarbetare eller kunder. På den här typen av motivations- eller belöningsresor är det upplevelserna som står i fokus. Vi hjälper er att ta fram unika incentiveresor med spännande program, fullproppade med härliga upplevelser och smaker. Det ni egentligen bjuder på är minnen för livet. På så sätt stärker ni en redan stark relation.

Från idé till oförglömlig resa – vi kan incentive

Vi har lång erfarenhet av att arrangera olika typer av incentiveresor, och vi bjuder gärna på vår kunskap. Vi hjälper er med idéer och förslag, och sköter sedan allt från att boka flyg, tåg, buss och hotell till att ordna spännande aktiviteter och passande underhållning. 

Oavsett om ni vill åka på isbjörnsafari på Svalbard, gourmetresa i Katalonien eller rundresa i Sydafrika tar vi hand om all från planering till genomförande på ett effektivt sätt. Ni kan lugnt luta er tillbaka i visshet om att er grupp får en riktigt lyckad resa.

Visste ni förresten att när ni bokar hela incentiveresan hos Reed & Mackay omfattas resan av alla erforderliga resegarantier. Tryggt att veta om något oförutsett inträffar! Bokar ni incentiveresor på egen hand, eller olika delar av resan hos olika leverantörer, har ni inte alls samma skydd vid till exempel en strejk eller naturkatastrof. Värt att tänka på!

Kontakta oss så berättar vi mer       Se fler av våra tjänster

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.