Resia har nu ändrat namn till Reed & Mackay. 

Gruppresor med flyg – utomlands och inrikes

Planerar ni en gruppresa med flyg? Vi hjälper er att hitta de absolut bästa flygbiljetterna så att ni reser effektivt vad gäller både kostnad och tidsåtgång.

Våra specialister gör hundratals flygbokningar i veckan och vi har både IATA-rättigheter och väl etablerade samarbeten med merparten av världens flygbolag, såväl reguljär- som lågprisflyg. Vi hjälper er att hitta bästa möjliga flygbiljetter för er gruppresa.

Fördelar med att boka gruppresor med flyg

Är ni fler än 10 personer som ska resa? Att boka flygbiljetter i grupp innebär fördelar hos de flesta flygbolag. Vissa flygbolag nöjer sig också med 8 personer för att ni ska räknas som grupp. Fråga oss gärna så hjälper vi er att hitta bästa lösningen för er grupp.

Här ser ni exempel på fördelar för er som bokar gruppresa med flyg:

  • Preliminärbokning – vi kan reservera bokningen för er kostnadsfritt.
  • Vid bekräftelse av gruppbokningen betalar ni endast en deposition, slutbetalning sker ca 30-45 dagar före avresa.
  • Resenärernas namn krävs inte vid bokning utan kan anges senare.
  • Enstaka deltagare kan avboka sig utan kostnad, så länge ni fortsatt är tillräckligt många för att klassas som grupp.

Unikt skydd för gruppresor med flyg hos Reed & Mackay

Som enda resebyrå i Sverige erbjuder vi er som bokar gruppresor med flyg samma skydd mot oväntade händelser (till exempel strejker och naturkatastrofer) som om ni bokar en paketresa med både flyg och hotell. Läs mer om vårt unika skydd för er som bokar gruppresor med flyg här.

Kontakta oss så berättar vi mer       Se fler av våra tjänster

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.