Resia har nu ändrat namn till Reed & Mackay. 

Boka föreläsare och moderator till ert event

Reed & Mackay hjälper till med allt vad gäller möten, event och konferens. Det innebär också att föreslå rätt föreläsare, debattledare eller moderator till ert arrangemang, och det gör vi gärna.

Behöver ni en namnkunnig expert, en diplomatisk moderator eller en humoristisk debattledare? Vi hjälper er att boka föreläsare och moderator till ert arrangemang. Oavsett om ni ordnar en kul kick off eller en formell årsstämma kan vi tillsammans med er ta fram rätt person, som passar ert syfte och er budget. Ena gången är det en lokal profil från näringslivet som behövs, nästa gång kanske ni vill lyssna till Fredrik Reinfeldt eller Bill Clinton. Vi ordnar kontrakt och all annan administration, inklusive ekonomin. Ni kommer med önskemålen, vi tar fram lösningen.

Vem vill ni boka till ert nästa event? 

Kontakta oss så berättar vi mer      Se fler av våra tjänster

Vi samarbetar med Talarforum som har Europas största kompetensnätverk med över 8000 talare, utbildare, experter, moderatorer, underhållare och inspiratörer från såväl Sverige som resten av världen. Talarforum arbetar med drygt 4 000 matchningsuppdrag om året och med hjälp av deras erfarenhet och expertis hjälper vi dig att hitta rätt talare till ditt arrangemang.

Artikel publicerad av Reed & Mackay
Elaine Eksvärd, retoriker och Årets kvinnliga talare;
"5 tips för ett framgångsrikt affärsmöte"

Elaine-Eksvard-624x395.jpg

Vinnare av titeln "Årets talare 2016"

Elaine Eksvärd - Årets kvinnliga talare

Robert Karjel - Årets manliga talare

Titti Schultz - Årets moderator

Tobias Karlsson - Årets genombrott

Fredrik Reinfeldt - Årets hederspris 

Vinnarna utsågs av Talarforum på Talargalan på Berns i Stockholm i feb 2017. Branschpriset Årets talare delades ut för 11:e året i rad och närmare tjugotusen har varit med och röstat fram vinnarna.

Läs mer om Reed & Mackays företagstjänster

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.