Resia har nu ändrat namn till Reed & Mackay. 

Administrativa tjänster vid möten, event och konferenser

Att skicka inbjudningar, hantera anmälningar och sköta all annan kommunikation och administration kring större konferenser och event är en viktig men tidskrävande del av arrangemanget. Vi hjälper er att sköta administrationen på ett professionellt och tidseffektivt sätt.

När en konferens eller resa väl är planerad och bokad återstår all administration. Ett större möte tar tid att anordna, så är det bara. Därför försöker vi avlasta er som kund så mycket vi bara kan. Det tar tid att skicka inbjudningar, hantera anmälningar, skicka ut information och hålla dialogen med deltagarna i gång. Många har tidigare gjort detta själva, men fler och fler inser att de sparar mycket tid och därmed också pengar på att överlåta administrationen till oss.

Reed & Mackay erbjuder webbaserade verktyg för professionell hantering av all kommunikation och administration kring ett större event. Det kan handla om allt från att skapa en snygg webbplats till att kommunicera med deltagarna både före, under och efter arrangemanget. Med våra verktyg får ni bättre överblick och ni kan följa all information och kommunikation i systemet under hela projektets gång. Allt sker via webben eller i mobilen. Smidigt, enkelt och framför allt väldigt tidsbesparande.

 • Inbjudningar
  Skapa professionella evenemangshemsidor eller personliga inbjudningar direkt till deltagarna
 • Anmälan/Registrering
  Komplett verktyg för att ta emot bokningar. Kraftfullt för arrangören - superenkelt för deltagaren
 • Genomförande
  Information, interaktion och närvarokontroll - allt du behöver på plats på evenemanget
 • Uppföljning
  Kvalitetssäkra genom kommunikation och uppföljning via webb och mobil

Är ni nyfikna på hur vi kan underlätta er administration inför nästa resa eller event? 

Kontakta oss så berättar vi mer      Se fler av våra tjänster

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.