Resia har nu ändrat namn till Reed & Mackay. 

Tjänster inom möten, event och konferens

Vi hjälper er med allt inom konferensresor, möten och event. Från bokning till deltagaradministration. Ingen förfrågan är för liten eller för stor. Här kan ni läsa vilka tjänster vi erbjuder.

Ibland behöver ni kanske ”bara” flyg, hotell och transfer till den lilla arbetsgruppen som ska besöka en partner på annan ort. Nästa gång hjälper vi er att arrangera en konferensresa eller kick off utomlands för hela företaget – komplett med allt från grundläggande logistik med transporter och hotell till spännande upplevelser, studiebesök, föreläsare och måltider.

Vad behöver ni hjälp med?

Våra Tjänster

Gruppresor med flyg

Att boka flygbiljetter i grupp innebär fördelar hos de flesta flygbolag. Vi hjälper er att hitta de absolut bästa flygbiljetterna så att ni reser effektivt vad gäller både kostnad och tidsåtgång.

Läs mer här

Konferens i Sverige

Vi hjälper er som kund att boka alla typer av konferenser, både mindre möten och mer omfattande konferensarrangemang. Utifrån era behov och konferensens syfte letar vi fram de allra bästa förslagen på konferenslokal, hotell, transport och aktiviteter.

Läs mer här

Konferensresor utomlands

Konferensresor utomlands kan vara ganska omfattande projekt. Vi är experter, och hjälper er gärna att planera, boka och genomföra – det sparar ni både tid och pengar på.

Läs mer här

Kick off

Att motivera sina medarbetare och bygga starka team är viktigt, men inte helt lätt. Vi hjälper er att planera och genomföra arrangemang som kick off och andra teambuilding-aktiviteter så att ni får ut mesta möjliga ur den peng ni vill investera.

Läs mer här

Kongress

Att stå värd för en kongress eller större konferens är spännande och stort, men också arbetsamt och tidskrävande. Vi hjälper er genom hela processen.

Läs mer här

Incentiveresor

Incentiveresor är ett uppskattat sätt att uppmärksamma, belöna och motivera sina medarbetare eller kunder. På den här typen av motivations- eller belöningsresor är det upplevelserna som står i fokus. Vi hjälper er att ta fram unika incentiveresor med spännande program, fullproppade med härliga upplevelser och smaker. 

Läs mer här

Mässresor

Svårt att hitta bra flygbiljetter till branschmässan ni ska på? Eller kanske nästintill omöjligt att hitta lediga rum på hotell? Vi kan knepen, och hjälper er gärna att boka prisvärda mässresor i Sverige och utomlands.

Läs mer här

Studieresor

Studieresor är ett bra sätt att ladda upp med idéer, kunskap och ny energi. Vi hjälper er att boka kompletta resor med fokus på studiebesök och kunskapsutbyte.

Läs mer här

Sportevenemang

Premier League-fotboll i London, ishockey i New York eller Formel 1 på plats i Abu Dhabi? Hos oss kan ni boka både kompletta sportresor och separata biljetter till sedan länge slutsålda sportevenemang.

Läs mer här

Administration & deltagarinteraktion

Att skicka inbjudningar, hantera anmälningar och sköta all annan kommunikation och administration kring större konferenser och event är en viktig men tidskrävande del av arrangemanget. Vi hjälper er att sköta administrationen på ett professionellt och tidseffektivt sätt.

Läs mer här

Föreläsare & moderator

Behöver ni en namnkunnig expert, en diplomatisk moderator eller en humoristisk debattledare? Vi hjälper er att boka föreläsare och moderator till ert arrangemang. Oavsett om ni ordnar en kul kick off eller en formell årsstämma kan vi tillsammans med er ta fram rätt person, som passar ert syfte och er budget.

Läs mer här

Underhållning

Jubileum, kick off eller kanske bara en konferens med extra allt? Vi hjälper er att boka rätt artister och underhållning för ett oförglömligt event.

Läs mer här

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.