Resia har nu ändrat namn till Reed & Mackay. 

Hållbar konferens på Bjärehalvön

Bjärehalvön är en unik destination i sitt slag och bjuder på stor variation och häftiga kontraster! På halvöns förhållandevis lilla yta samsas öppet hav med bördig jordbruksmark, fina sandstränder med dramatiska klippor, böljande rapsfält med gammal bokskog, vingårdar med potatisodlingar, mysiga små fiskelägen med livligare småstäder… Oavsett om ni väljer att lägga er konferens i sommarmetropolen Båstad, känd för sin omtalade tennisvecka ”Swedish Open” eller i mysiga fiskeläget Torekov, beläget på Bjärehalvöns yttersta spets och med Hallands Väderö på bekvämt avstånd kan vi garantera upplevelser som fördjupar relationer, svetsar gruppen samman och skapar oförglömliga minnen. Viktiga ingredienser för att stärka företagskulturen och få alla att sträva åt samma håll.

Havet, naturen och matkulturen som karaktäriserar området erbjuder aktiviteter och upplevelser för alla smaker. Fartfyllda såväl som lugnare aktiviteter på havet, adrenalinhöjande klättring och rappellering vid kustens dramatiska klippor, vackra vandringar i olika nivåer som med fördel kan kombineras med ett aktivt konferenspass, behagliga cykelturer med besök hos den lokala odlaren eller bonden som gärna bjuder in till visning och provsmak är bara några av de upplevelser som Bjärehalvön har att erbjuda.

Se program- och aktivitetsförslag i menyflikarna. ->

Beställ kostnadsfri offert

 

Boende på Bjärehalvön

På Bjärehalvön finns konferenshotell i toppklass, här har vi valt att presentera hotellen inom GRAM Hotels som har anpassat sig och vidtagit åtgärder och uppfyller de krav vi ställer på våra leverantörer för att skapa en trygg och säker mötesmiljö utifrån ett Covid-19 perspektiv.

GRAM Hotels består av tre säregna hotell på en enastående destination. Alla omgivna av hav, matupplevelser, aktiviteter och natur. Var och en med sin unika karaktär men med en gemensam känsla. Tillsammans bjuder Hotel Skansen, Torekov Hotell och Hotel Riviera Strand på en unik flexibilitet och faciliteter som gör ert möte komplett. Här finns miljöerna och möjligheterna för olika typer av konferenser och möten och en helhet med variation. Alla tre hotell ligger inom bekvämt avstånd från varandra vilket gör det enkelt att kombinera de olika miljöerna – blanda tex. lunch i fantastisk parkmiljö på Norrviken med bubbel och nattklubb på Pepes, njut av medelhavsinspirerade godsaker på Papas och galamiddag i kongresshallen på Hotel Skansen. För det stora sällskapet finns möjlighet att nyttja alla tre anläggningarna för boende och konferens och ändå hålla ett säkert möte.

Alla tre hotellen är miljömärkta av Svanen och certifierade av Safe Hotels, vilket är en garanti för dig som kund att de möter höga kvalitetskrav och arbetar mot det hållbara samhället. Tillsammans med extern samarbetspartner finns också möjlighet till digitala möten och hybridmöten.

Hotel Skansen -
möten vid havet i småstadsmiljö

Hotel Skansen är beläget vid Båstads vackra strand alldeles intill havet. Hotellet var en gång i tiden ett sädesmagasin och andas anrik historia. En konferensanläggning som passar både för den större konferensen såväl som det mindre mötet. Hotellet erbjuder 172 rum med plats för 330 gäster och 26 flexibla konferenslokaler med havet utanför fönstret. Det finns också möjlighet till konferens nere i kallbadhuset till tonerna av vågornas skvalp utanför. Vill ni skapa extra trygghet bland era gäster finns möjlighet att abonnera delar av hotellet eller boka en ”egen” korridor för just ert sällskap.

Efter en dag med konferens och aktiviteter kan det vara skönt att koppla av i SPA’t, träffas över en kopp te i den vackra vinterträdgården, prata en stund vid brasan i Tennispaviljongen eller kanske i cocktailbaren. I välrenommerade Restaurang Sand njuter ni av omsorgsfullt tillagad mat från lokala producenter och efter säsongernas skiftningar.

Fakta: Maxkapacitet för konferens 450 personer, Covid-19 anpassad maxkapacitet ca 225 personer. Störst kapacitet för logi och konferens.

Torekov Hotell -
för det kreativa och naturnära mötet

Söker ni en konferens bort från asfalt, tung trafik och stress? Uppskattar ni naturen, lugnet, golfbanorna och primörerna? Har ni behov av personliga möten i harmonisk miljö? Eller bara vill se solen gå ner i Kattegatt? Då är Torekov Hotel den rätta destinationen, hit kommer konferensgäster för inspiration, den salta luften, den karga dramatiska naturen och de fantastiska smakerna från Bjärehalvön. här finns oändliga möjligheter för olika typer av möten och ett stort utbud av aktiviteter och naturnära upplevelser som bidrar till kreativitet, relationsbyggande och gemensamma minnen.

Här ryms 5 flexibla mötesrum med möteskapacitet upp till 120 personer, 54 rum, loungeytor, sköna soffgrupper, fåtöljer framför brasan, dinglande ben i poolen, bastuplankor, och natur. Det finns även gym, yogarum, tennisbanor och spaavdelning med härliga spabehandlingar.

I restaurang Bistron serveras mat som tillagats med stor respekt och mycket kärlek. Råvarorna är noga utvalda, gärna från gårdarna bredvid, och ger er en kulinarisk smakupplevelse från Bjärehalvön.

Fakta: Maxkapacitet för konferens 120 personer, Covid-19 anpassad maxkapacitet ca 60 personer. 

 

Hotel Riviera Strand -
mötesmiljö där vi blandar lekfullhet, modern lyx och mat i toppklass.

Lämna kontoret och låt idéerna växa i avslappnad miljö precis vid havet, omringad av natur, frihet och vackra omgivningar. Hit ska ni komma för lägets skull, för interiörerna i modern art déco-stil, maten och den höga komforten. Under ett och samma tak ryms moderna mötesrum, smarta lägenhetssviter, en enastående lounge och en restaurang med fantastisk mat.

Riviera Strand erbjuder 146 lägenhetssviter samt 11 mötesrum för 2–150 personer. Här finns också stora och härliga lounger som passar perfekt för grupparbeten i avslappnad miljö eller för att njuta av en fika eller fördrink.

På innergården ligger hotellets poolhus med simbassäng, varma utomhusbad och bastu med panoramavyer mot havet, klitterna och sandstranden. I andra ändan av stranden glittrar Båstad hamn – en snabb cykeltur bort, men på tillräckligt avstånd för att inte bli störda.

Fakta: Maxkapacitet för konferens 220 personer, Covid-19 anpassad maxkapacitet ca 110 personer.

Se program- och aktivitetsförslag i menyflikarna. ->

Programförslag

Dag 1

Till Båstad och Bjärehalvön finns bra kommunikationer med både buss, bil, tåg och flyg. Beroende på val av transportmedel ser vi till att ni hämtas upp på rätt plats och vidare till det ert hotell.

Vid ankomst serveras lite energigivande småplock innan det är dags att snöra på vandringskängorna och tillsammans med er guide bege er ut och uppleva Bjärehalvöns vackra natur. Frisk luft och rörelse i naturen stimulerar kreativitet, inspiration och ökar förmågan att fokusera. Därför tror vi starkt på att en aktiv start bidrar till att optimera och effektivisera ert möte och hjälpa till att nå era specifika mål utifrån det syfte som ni har beskrivit för just ert möte.

Efter en timmes vandring når ni fram till målet där ni samlas kring en enkel sopplunch i en lada. Mätta och fyllda av energi och inspiration är det dags för resans första konferenspass som vi denna dag valt att genomföra i samma lada.

Senare under eftermiddagen tar ni er tillbaka till hotellet antingen till fots eller en förbokad transport.

Tid för Spa, skönt häng i de allmänna utrymmena eller bara lite tid på egen hand innan gemensam middag med smaker från närområdet.

Dag 2

Efter en god natts sömn kickar vi igång kroppen med lite fysisk aktivitet som tex. ett yogapass, en lätt joggingtur eller kanske en skön promenad utmed havet.

När ni fyllt på med frisk luft och väckt kroppen är ni välförtjänta av en härlig frukost i hotellets restaurang där vi säkerställt att möblering och rutiner är anpassade utifrån Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Efter frukost drar dagens konferenspass igång, lokal och möblering anpassar vi efter era behov och val av mötesform. Konferensen avslutas med lunch och därefter är det dags för gemensam aktivitet som vi skräddarsyr utifrån syfte och mål.

På vackra Bjärehalvön finns det många lokala producenter med allt från öl till ekologiskt kött och under några timmar besöker vi några av dem. Utanför hotellet står cyklarna redo och er guide möter upp för att ta er med på en härlig cykeltur på Bjärehalvön. Vi besöker de butiker och aktörer som är aktuella för den period ni är på besök. Kanske en lokal potatisbonde precis när färskpotatisen är klar eller någon av de härliga gårdsbutikerna för att provsmaka lokala delikatesser.

Efter en eftermiddag full med energi, ny kunskap och frisk luft samlas ni Detta i baren för något värmande med möjlighet att summera dagens upplevelser och intryck.

Senare serveras en middag komponerad av säsongsbetonade, närproducerade och noga utvalda råvaror i restaurangen.

Bläddra vidare i flikarna för programförslag dag 3 ->

Programförslag

Dag 3

Efter en god natts sömn och en härlig frukost är det dags att summera och knyta ihop dagarna på Bjärehalvön.

Vill ni avsluta på ett annorlunda sätt? Varför inte förlägga sista konferenspasset direkt på tennis courten och avsluta med en paddelturnering innan det är dags att bege sig hem.

Bläddra vidare i flikarna för förslag på fler aktiviteter ->

 

Tilläggsaktiviteter

Shipyard Challenge
I Shipyard Challenge står ni inför utmaningen att under tidspress bygga och utsmycka en sjöduglig tävlingsfarkost. Vi börjar med att dela er i team, varje team får samma materiell som består av wellpapp, ballonger, tjockt färgad tejp mm.  Nu gäller det för teamen att vara kreativa; man ska bygga både en snygg farkost och viktigast av allt - den ska flyta! Väl i sjön är det dags för tävling - vem är snabbast över mållinjen? Shipyard Challenge är en aktivitet utöver det vanliga, vi garanterar mängder av skratt och en hel del blöta deltagare.

Rappellering & vandring i vackra Hovshallar
Utmana dig själv och överkom dina mentala begränsningar genom att rappellera ner för en brant bergvägg. En hisnande och nervkittlande aktivitet som stärker gruppens sammanhållning där alla oavsett ålder kan delta.  Våra utbildade instruktörer med mångårig erfarenhet av rappellering ger dig en grundlig säkerhetsgenomgång innan det är dags att luta sig bakåt och bege sig ut över avgrunden.  Vi kombinerar med vandring i magiska Hovs Hallar.

Bästa Mästarna
I denna spännande och roliga tävling som äger rum i miljön. Utanför hotellet, duellerar ni lagvis mot varandra i olika fysiska och psykiska utmaningar. Här mäts era styrkor och svagheter i allt från rörstafett och jägarvila till olika tankenötter och minnesövningar. Finalisterna ställs slutligen inför en spännande duell för att vinna den åtråvärda titeln, Bästa Mästare.  En tävling där deltagarna sätts på prov i bland annat laganda, uthållighet och strategi. Den fysiska nivån anpassas efter gruppen.

Tennisturnering
Tennis uppfanns redan 1873 och blev populärt och fick snabb spridning över hela världen. Båstad är synonymt med Tennis och ATP turneringen Swedish Open spelas varje år med spelare från hela världen. Oavsett tidigare erfarenhet hjälper våra duktiga instruktörer er utveckla ert spel. Är ni nybörjare så får ni grunderna för att komma igång med spelet. Här får ni uppleva Båstad tennisstadion och spela på det klassiska Båstadgruset. Avslutas med en rolig turnering och prisutdelning till värdiga vinnare.

Da Vincis Box
Ett utvecklingsverktyg för gruppdynamik i escape room-format. I en nervkittlande kamp mot klockan utmanas teamen i Da Vincis Box att öppna ett kassaskåp innan tiden är ute. Varje team får en egen låst box som innehåller ytterligare fem låsta lådor där de skall lösa gåtor och knäcka koder för att komma närmare målet, att hitta den slutgiltiga koden till kassaskåpet. Problemlösning, kommunikation, kreativitet och logiskt tänkande ställs på prov. Gruppens olika kompetenser och samarbetsförmåga är en förutsättning att lösa uppgiften. Enda sättet att öppna boxen är att tänka utanför den.

 

Beställ kostnadsfri offert

Vill du ha en prisuppgift? 

Priserna för våra konferenspaket varierar beroende på säsong och kapacitet. Du är varmt välkommen att kontakta ditt lokala Reed & Mackaykontor för att få en kostnadsfri och skräddarsydd offert för just ditt företag.

Vi anpassar offerten efter just era behov och önskemål. På så sätt får ni de bästa förutsättningarna för en prisvärd och bra upplevelse. 

Gör en prisförfrågan

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.