Resia har nu ändrat namn till Reed & Mackay. 

Konferenspaket – utomlands och i Sverige

Reed & Mackay kan konferensresor

När ni ska åka på konferens hjälper Reed & Mackay gärna till! Oavsett ni vill ha ett konferenspaket i Sverige eller utomlands! Vi hjälper er med prisvärda, professionella arrangemang, både i Sverige, Europa och övriga världen. Här nedan hittar ni exempel på konferenser vi gjort. 

Utifrån era behov skräddarsyr vi ett upplägg för just er konferens. Och du, den första offerten är alltid kostnadsfri.

Gör din prisförfrågan här

Våra specialister vet exakt var i världen ni bör boka nästa konferens, oavsett om ni föredrar en ny sida av stan eller andra sidan jordklotet. Varm choklad och friska vindar på Gotland eller nyttiga power shots på New Yorks trendiga juicebarer? Atmosfären och omgivningarna gör mycket för helheten av mötet! Med lång erfarenhet och ett imponerande nätverk i alla världsdelar plockar vi fram det bästa alternativet för er konferensresa.

Reed & Mackay Möten, Event & Konferens skräddarsyr konferenspaket och andra arrangemang till rätt pris. Vi säkerställer att ingen liten detalj glöms bort. Er individuella kontaktperson tar fram ett professionellt helhetsprogram . Dessutom håller kontaktpersonen i alla bokningar- allt för att kvalitetssäkra en riktigt bra totalupplevelse! På det sättet spar ni både tid, pengar och energi!

Konferens, kickoff, incentive eller studieresa? Vi är experter på alla typer av resor

Fjällkonferens med liftkort, konferensweekend i Barcelona, Edinburgh eller Krakow eller kanske en mer exotisk konferensresa till Dubai, Shanghai eller Reykjavik? Ni har förmodligen en tanke om vad ni vill göra samt en ungefärlig budget.  Låt oss kombinera er idé med vår kreativitet och samlade erfarenhet! Tillsammans kan vi se till att ni får ut mesta möjliga av den investering ni är villiga att göra.

Konferens utomlands , kickoff, incentiveresa eller studieresa spelar ingen roll - vi hjälper er att arrangera en riktigt minnesvärd resa utifrån era behov och förutsättningar. Kanske är det så att ni vill uppleva något nytt och spännande men ändå ha riktigt nära hem? Inga problem – vi anordnar även konferenser i Sverige

iStock_83071133_teambuilding_1320x361.jpg

Låt oss bli bra tillsammans!

Ni är varmt välkomna för att diskutera era konferensplaner över en kopp kaffe. Kontakta ert närmaste Reed & Mackay-kontor. Eller fyll i förfrågan nedan så återkommer vi inom kort. 

Välkommen med din förfrågan

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.