Resia har nu ändrat namn till Reed & Mackay. 

Möten, event & konferens

Behöver ni hjälp med att ordna en gruppresa för ert företag – prisvärda, professionella konferensresor och arrangemang? Med mer än 40 års erfarenhet kan vi det här med gruppresor, möten, event och konferenser, både i Sverige, Europa och resten av världen.

Ni kan känna er trygga med att våra lokala, handplockade specialister vet exakt var i världen ni bör boka nästa konferens. Med lång erfarenhet och ett imponerande nätverk i alla världsdelar plockar vi fram de allra bästa alternativen för er. Vi skräddarsyr er lösning och ser till att ingen liten detalj glöms bort – för det är detaljerna som gör helheten.

Ständig utveckling – vi växer tillsammans

Vi är bra för att ni är bra. Vi är bra tillsammans, och vår personliga relation till er som kunder är det viktigaste vi har. Ni gör att vi ständigt strävar efter att bli ännu bättre. Vi brinner för att ständigt leta efter nya, överraskande bra lösningar för såväl mindre möten som stora konferensresor och alla tänkbara event däremellan.

År 2019 genomförde Reed & Mackay inte färre än 2 100 st möten, event och konferenser världen över. Vi står nu för mer än 20 % av den svenska marknaden, och är självklart mycket stolta över den utvecklingen, men samtidigt också ödmjuka. Det är ett stort förtroende våra kunder visar oss!

Effektiva, smidiga lösningar för alla typer av möten och event

Tid är pengar. Därför gör vi allt för att hitta bättre och mer effektiva lösningar, samt för att kunna erbjuda smidiga tjänster för till exempel administration och kommunikation kring ett arrangemang. Ni får en och samma kontaktperson som tar fram ett professionellt program, gör alla nödvändiga bokningar och sköter all administration för en riktigt bra totalupplevelse. Det sparar ni både tid och pengar på!

Välkommen till Reed & Mackay Möten, Event och Konferens för en kostnadsfri offert. Ring, mejla eller kom förbi på en kopp kaffe, vi är idel öra och agerar gärna bollplank. Lyckade arrangemang börjar alltid med spännande möten, så varmt välkommen!

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.