Resia har nu ändrat namn till Reed & Mackay. 

"Det föll sig naturligt att bli kund även med mitt nya företag"

Roger Keszei, VD och ägare till Scandinavian Diagnostics

"Jag slipper lägga tid på att leta..."

Reed & Mackay får en kort pratstund med Roger Keszei, som sedan ett par år tillbaka driver företaget Scandinavian Diagnostics. Det är ett företag som arbetar med säker och trygg livsmedelshygien. Roger var tidigare Europachef på Bauer och den av Reed & Mackays kunder som reste mest som individuell resenär.

Hej Roger, jag hörde från vårt kontor i Göteborg att du varit en av de affärskunder som rest mest frekvent genom åren ? 
- Ja, som europachef på Bauer, ett stort företag i hockeybranschen, hade jag ca 200 resdagar om året, framförallt till Nordamerika och inom Europa. 

Reser du lika frekvent nuförtiden?
- Nej, för några år sedan så valde jag att öppna eget företag som levererar lösningar för en säker och trygg livsmedelshygien. Nu reser jag mer lagom.

Använder du fortfarande en affärsresebyrå?
- Ja, det var ju en självklarhet på ett större företag som Bauer och det föll sig naturligt att bli kund även med mitt nya företag.

Vad är den största fördelen med att använda Reed & Mackay ?
- Jag hade en väldigt bra kontaktperson, som hade exakt koll på mina preferenser, och jag fick behålla henne även som mindre kund.  Det är viktigt att man även som en mindre kund känner sig sedd och får en bra service. Jag slipper lägga tid på att leta bästa flygförbindelsen och jämföra flyg och hotellpriser.  När jag var chef på mitt förra jobb så var det såklart också en fördel med att vi slapp en massa administration, vi hade en faktura i månaden på alla reskostnader.

Tack Roger för att du rekommenderar Reed & Mackay. Ha en riktigt bra dag!

 

Vill du också bli kund hos Reed & Mackay - kontakta oss redan idag!

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.