Resia har nu ändrat namn till Reed & Mackay. 

Vilka vi är och vad vi står för

Reed & Mackay består av ca 60 medarbetare som brinner för att arrangera resor och möten som utvecklar våra kunders verksamhet. Genom vår långa erfarenhet, ett lösningsorienterat synsätt och målet att alltid ligga steget före vill vi hjälpa våra kunder till ett bättre och smartare resande. Vi älskar det vi gör – och det märks på våra arbetsplatser.

Ett öppet synsätt, ett professionellt bemötande, kompetens och flexibilitet genomsyrar allt vi gör. Kunden står alltid i fokus – med målet att leverera de bästa lösningarna. Det kan vara en överraskande bra konferensresa, ett mänskligare möte, en enklare bokning eller ett hållbart boende på affärsresan. 

Varför jobba med oss?


Kort väg från idé till verklighet
På Reed & Mackay är beslutsvägarna korta och du har stor möjlighet att påverka vår spännande väg framåt. Vi är måna om vår prestigelösa kultur och har kvar entreprenörsandan som har utmärkt oss sedan bolaget startades för 46 år sedan. Hos oss kan du göra skillnad!

Resor och inspiration
Vi säljer inte bara hotell, konferenspaket och proffsiga möten – vi säljer också upplevelser, förväntningar, minnen och känslor. Därför är vi övertygande om att bästa sättet för våra medarbetare att förmedla den känslan är att själva få ta del av upplevelser. Som medarbetare har du möjlighet att följa med på studieresor – Svalbard, Hong Kong, Dubrovnik, Tokyo, Lissabon och safari i Kenya är bara några exempel på studieresor vi har gjort genom åren. Du får dessutom förmånliga erbjudanden och grymma restips från inspirerande kollegor. 

Möjlighet till personliga utvecklingsresor
Är du en nyfiken och driven person som vill framåt? Då kommer du garanterat att trivas hos oss! Här uppmuntrar vi idéer och nya initiativ som bidrar till både företagets och din egen utveckling. Och vi är gärna med och föreslår nya utvecklingsvägar när du vill vidare inom organisationen. Det kan till exempel handla om djupdykningar inom dina intresseområden eller en helt ny roll. Allt är möjligt!  

Vi har roligt tillsammans
Spännande frukostmöten, roliga träningspass och kick-offer för alla medarbetare. Roliga aktiviteter som stärker teamkänslan är viktigt för oss. Men den största glädjen vi har är ändå vardagen tillsammans! Vi gillar att umgås och vi är måna om vår varma och välkomnande miljö. 
 

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.