Resia har nu ändrat namn till Reed & Mackay. 

Kom och jobba med oss

Vad härligt att du har hittat hit. Här kan du läsa om hur det är att jobba på Reed & Mackay och spana in våra lediga jobb. Vi brinner för att hjälpa våra kunder att boka resor och arrangera möten som utvecklar deras verksamhet! Och vi vill gärna utöka teamet med fler eldsjälar. 

Reed & Mackay ingår sedan 2022 i Navan Group och kommer under hösten 2023 rebranda sitt varumärke och bli en del av Reed & Mackay. Affärsrese-, och eventbyrån Reed & Mackay, också en del av Navan Group har sitt huvudkontor i Storbritannien samt har kontor i Tyskland, Frankrike, Nederländerna och Spanien. 

Tillsammans med Reed & Mackay har vi som målsättning att skapa Nordens bästa helhetslösning för hantering av affärsresor, möten & event, företagskort och reseräkningar – och vår nya resa har precis startat. 

Om du inte hittar en passade tjänst just nu, kan du alltid kika in på https://www.reedmackay.com/careers där publicerar vi alla nya tjänster och vi är ständigt på jakt efter grymma kollegor då vi är på en tillväxtresa! Följ oss också gärna på LinkedIn

 

 

 

Med engagemang och kvalitet i fokus hjälper vi våra kunder med smarta reselösningar, möten och upplevelser.

 

 

 

 

Vi är affärspartnern, rådgivaren och möteskreatören som förstår effekten av resor och möten.   

 

 

Läs mer om hur det är att jobba hos oss!

 

 

Eller klicka vidare för att komma till lediga jobb här

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.