Resia har nu ändrat namn till Reed & Mackay. 

Har du koll på företagets totala resekostnader?

Resekostnader står för en stor del av svenska företags rörliga kostnader. Men trots det är många företag okunniga om hur mycket deras affärsresor faktiskt kostar. Det handlar ofta om dolda kostnader för resan som företag missar och därmed inte kan styra över. Hur får man då kontroll över de totala kostnaderna, från bokning till fakturahantering? Vi tar greppet om detta engagerande ämne.

Vet du hur mycket ert företag spenderar på affärsresor? Hur mycket står de dolda resekostnaderna för? Och hur ser företagets resepolicy ut?

Läs vår intervju med Caroline Berntsson. Hon berättar hur du undviker fällorna i samband med affärsresandet. Cathrine Lundberg berättar hur företaget tar kontroll över företagets resekostnader. Och så förklarar vi hur man tjänar in tid och pengar på att ha en väl genomtänkt resepolicy.

Missa inte heller vår webb-TV-serie!

Se fler avsnitt i vår serie
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.