Resia har nu ändrat namn till Reed & Mackay. 

Gör medvetna val för mer hållbara affärsresor

Sverige har som mål att bli världens första fossilfria land. En stor utmaning för att lyckas med det är våra resor. Vi reser mer än någonsin i jobbet idag, frågan är hur vi ska göra för att resa mer hållbart. Vilket ansvar har företag med mycket resande och vilka enskilda val kan vi göra som resenärer för att påverka? 

Vi ger dig konkreta tips på hållbara val när du reser i tjänsten. I ett samtal med Annelie Pompe pratar vi om hennes yrkesval som ”äventyrare” vilket handlar mycket om kärleken till naturen. Att ta hand om den är därför en självklarhet.  

I det fjärde avsnittet i vår webb-tv-serie möter du Jonas Åkerman, forskare på KTH, för att diskutera hur vi skall resa i framtiden. Vi träffar även Eva Eriksson, hållbarhetschef på Löfbergs, som jobbar med höga hållbarhetsmål samtidigt som de verkar på en internationell marknad.

Missa inte avsnitt 4 i vår nya webb-TV-serie!

Se fler avsnitt i vår serie
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.