Resia har nu ändrat namn till Reed & Mackay. 

Hur ser ett hållbart affärsreseliv ut?

Att resa i jobbet är givande och roligt på många sätt. Samtidigt innebär affärsresandet ofta långa arbetsdagar, ett högt tempo och ett pusslande för den som är kvar hemma. Hur gör man egentligen för att ta tillvara på glädjen i att uppleva nya platser och träffa människor i jobbet – när man samtidigt ska balansera vardagspusslet och affärsresandet?

Träffa kulturexperten Linda Hammarstrand som berättar om vikten av mjuka värden. Läs vår intervju med Peter Munteanu som själv saknade yoga på nätet och startade träningssajten Yogobe. Vidare kan du läsa intervjuer med psykologen Anna Bennisch, Bolons vd Marie Eklund och arkitekten Anna HesslePaolo Roberto tipsar om träning på affärsresan och Erik Nissen Johansen på Stylt berättar varför hemmakänslan på hotell blir allt viktigare.  

Missa inte heller vår nya webb-TV-serie!

Se fler avsnitt i vår serie
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.