Resia har nu ändrat namn till Reed & Mackay. 

Travel Management – gör det mesta av era resor och möten

Travel Management handlar om att få ut mesta möjliga av sina resor och möten.  Reed & Mackay erbjuder skräddarsydda lösningar som hjälper er att minska resekostnaderna, resa säkrare samt skapa ett hållbart resande.

Större företag har ofta en utnämnd Travel Manager, men i många företag är det i stället till exempel ekonomichefen eller inköpschefen som ansvarar för företagets resor. Potentialen att få ut mer av den investering som resor och möten faktiskt utgör är dock minst lika stor i dessa företag – och här kan vi som affärsresebyrå hjälpa till.

Vårt Travel Management-koncept hjälper er att kartlägga er reseprocess och identifiera var de stora besparingarna kan göras. Med en väl genomtänkt reseprocess och resepolicy får ni ett säkrare och mer kostnadseffektivt resande samtidigt som ni skapar en bättre arbetsmiljö för era medarbetare när de är på resande fot. På så sätt blir det "win-win situation" där ni skapar förutsättningar för att optimera utfallet av era resor och möten.

I Reed & Mackays Travel Management-koncept ingår:

  • Kartläggning av hela reseprocessen, från planering och bokning till betalning och hantering av reseräkningar.
  • Analys av reseprocessen som den ser ut idag.
  • Aktivitetsplan med nya mål för ett mer kostnadseffektivt och hållbart resande.

Vi erbjuder också konsulthjälp inom följande områden:

  • Avtal – genomgång av vilka avtal ni har och/eller behöver ha.
  • Säkerhet – genomgång av riskanalys och rutiner för säkerhetsfrågor vid resor och möten.
  • Resepolicy – framtagande av en resepolicy skräddarsydd för er verksamhet.

Vill ni veta mer?

Kontakta oss så berättar vi mer       Se fler av våra tjänster

 

 

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.