Resia har nu ändrat namn till Reed & Mackay. 

Säkerhet på affärsresan

För affärsresenären är flygresor, möten och hotellrum en del av arbetsmiljön. Därmed sträcker sig också företagets medarbetaransvar långt utanför verksamhetens väggar, vidare ut i världen. Som affärsresebyrå erbjuder vi säkrare resor och snabb hjälp när det oförutsedda trots allt sker.

Företagets medarbetaransvar inkluderar även affärsresan, och en av fördelarna med att anlita en resebyrå är just att vi har kontroll på var era medarbetare befinner sig. Skulle till exempel en naturkatastrof eller ett attentat inträffa kan vi snabbt lokalisera era medarbetare och hjälpa dem att ta sig hem. Det skapar trygghet hos både arbetsgivare och resenär.

Reed & Mackay Säkerhetsapp – för ännu säkrare resor

Vill ni som företag själva ha kontroll över var era medarbetare befinner sig, eller om ni vill göra era resor ännu säkrare och ge era medarbetare större trygghet rekommenderar vi Reed & Mackay Säkerhetsapp. Appen bygger på tre viktiga funktioner: varning, information och kommunikation.

För resenären

I Reed & Mackay Säkerhetsapp finns grundläggande information om det aktuella resmålet samt specifik säkerhetsinformation om händelser som kan påverka resan. Appen registrerar var resenären befinner sig, nivån på sekretess avgör resenären själv. Appen har också en larmfunktion med en SOS-knapp för akuta nödlägen. För resenären innebär Reed & Mackay Säkerhetsapp en ökad trygghet, enklare kommunikation och tydligare information, även i svåra situationer.

För arbetsgivaren

Som arbetsgivare kan ni se vilka medarbetare ni har i ett visst område (så länge resenären själv medger). Ni kan också kommunicera med dem via Reed & Mackay Säkerhetsapp. I appen finns global säkerhetsinformation och hotbedömningar, men ni får också specifika varningar via SMS om ni har medarbetare på plats i ett drabbat område. Skulle något ske kan ni alltså snabbt och enkelt lokalisera era resenärer och få kontakt, var än i världen de befinner sig.

Vill ni veta mer? Ladda ner produktbladet "Reed & Mackay Säkerhetsapp – lösningen för tryggare affärsresor"

Kontakta oss så berättar vi mer       Se fler av våra tjänster

iphone_1.png

Reed & Mackay Säkerhetsapp - för ännu tryggare resande.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.