Resia har nu ändrat namn till Reed & Mackay. 

Boka Online – smidiga bokningar online

Reed & Mackay Online är bokningssystemet för ett bättre affärsresande. 

Fem anledningar till att välja Reed & Mackay

     1.    Styrning mot resepolicy
     2.   Förenklad administration
     3.   Mät CO2-avtryck
     4.   Snabb implementering
     5.   Allt i mobilen

Reed & Mackay Online är en företagsanpassad onlinebokningstjänst för er som är företagskund hos Reed & Mackay. En enkel och smart lösning om ni vill kunna boka vissa resor själva på nätet, men ändå få tillgång till de fördelar en affärsresebyrå ger.

Jämfört med vanliga bokningssajter online har Reed & Mackay Online flera fördelar, till exempel:

  • Se och jämför alla rese- och hotellalternativ på ett ställe och välj bästa resa till lägsta pris.
  • Spara betalningsuppgifter och eventuella bonuskort, missa aldrig er bonus.
  • Förbetala flyg, hotell och taxi, slipp ligga ute med pengar, spara kvitton och skriva reseräkningar.
  • Boka om era flygresor själva (så länge flygbolaget tillåter det).
  • Få hjälp dygnet runt om något händer på resan. Vår 24-timmarsservice gäller även för resor bokade via Reed & Mackay Online.
  • Få överskådlig statistik över ert resande och en samlad bild av era resekostnader.

 

Reed & Mackay Online som app i mobilen

Med mobilappen Reed & Mackay Online bokar ni enkelt era flyg- och tågresor samt hotell via mobilen. Appen är en förlängning av Reed & Mackay Online på nätet, och den innehåller precis samma fördelar som webbversionen. Era profiler följer självklart med, liksom företagets resepolicy och avtalspriser. Enkla, smidiga bokningar var ni vill, när ni vill. Appen fungerar för både iPhone och Android och ingår för alla kunder som använder tjänsten Reed & Mackay Online.

Vill ni veta mer om Reed & Mackay Online?

Kontakta oss så berättar vi mer       Se fler av våra tjänster

 

50 år med skandnaviska resenärer 624x395.jpeg

50 år med skandinaviska affärsresenärer

50 år. Så länge har Resia (nu Reed & Mackay) bokat resor och hotell över hela världen för våra skandinaviska affärsresenärer. Vår långa erfarenhet, ett lösningsorienterat synsätt och målet att alltid ligga steget före gör att vi kan fortsätta hjälpa våra kunder till ett bättre och smartare resande. Reed & Mackay Online är byggt och anpassat för våra kunder.
 

 

Kontakta oss så berättar vi mer

alla resor på ett ställe 624x395.jpeg

Alla resor
på ett ställe

Flyget till Oslo, hotellet på plats, nästa veckas tåg till Stockholm, taxin till konferensen… I Reed & Mackay Online samlas alla dina bokningar och resor på ett ställe – i mobilen. Det är smidigt för dig som reser, samtidigt som ditt företag får bättre koll på resekostnader och C02-utsläpp. Reed & Mackay Online är mer än bara resebokning.
 

 

Kontakta oss för en demo

Hantera resor i Teams.jpg

Hantera resor
i teams

Trött på att hoppa fram och tillbaka mellan olika appar? Genom Reed & Mackay Online och lösningen Cytric Easy kan du även boka dina resor direkt i Teams-appen. Jämför priser, boka flyg och hotell samt skicka in din reseräkning. Om du planerar en gruppresa kan du dela med dig av resedetaljer och information till dina kollegor. Det enda du behöver göra är att logga in på ditt företags Teams-konto. Enkelt och smidigt!

 

Kontakta oss för mer information

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.