Resia har nu ändrat namn till Reed & Mackay. 

Våra tjänster inom affärsresor

Vi hjälper er med allt inom affärsresor, från specifika bokningar till att minska er miljöpåverkan och sänka era resekostnader. Här kan ni läsa mer om våra tjänster.

Ibland behövs kanske bara en enkel tågbiljett. Andra gånger är det komplexa resplaner som kräver noggrann planering. Och utöver bokningar hjälper vi våra kunder med så mycket mer:

Hållbart resande

Resor genererar utsläpp, men med Reed & Mackay som affärsresebyrå får ni hjälp både att minimera er miljöpåverkan och att klimatreducera för de utsläpp era resor ändå genererar. Vi hjälper er till ett mer hållbart resande.

Läs mer här

Reed & Mackay Online

Reed & Mackay Boka Själv är en webbaserad tjänst som ger er som företagskund det bästa av två världar. Boka själva på nätet, men behåll alla fördelar en affärsresebyrå ger.

Läs mer här

Personlig Service

Personlig service är en viktig del av vårt erbjudande. Är ni vana vid att boka era resor själva blir det förmodligen en positiv överraskning att uppleva vilken skillnad våra resespecialister faktiskt kan göra. 

Läs mer här

Resekonto

Ett resekonto är något vi rekommenderar alla våra företagskunder. Det minskar administrationen och ger er bättre kontroll över era samlade resekostnader.

Läs mer här

Resepolicy

En tydlig resepolicy hjälper er att resa säkert, kostnadseffektivt och mer hållbart. Resepolicyn klargör också för medarbetarna hur de ska göra när de reser och vad de har rätt till i samband med tjänsteresor.

Läs mer här

Statistik och uppföljning

Vill ni resa smartare i morgon är första steget att reda ut hur ni reser i dag. Som er affärsresebyrå sammanställer vi era resekostnader och årlig resestatistik ingår för alla våra kunder, utan extra kostnad.

Läs mer här

Säkerhet på affärsresan

För affärsresenären är flygresor, möten och hotellrum en del av arbetsmiljön. Därmed sträcker sig också företagets medarbetaransvar långt utanför verksamhetens väggar, vidare ut i världen. Som affärsresebyrå erbjuder vi säkrare resor och snabb hjälp när det oförutsedda trots allt sker.

Läs mer här

Travel Management

Travel Management handlar om att få ut mesta möjliga av sina resor och möten.  Reed & Mackay erbjuder skräddarsydda lösningar som hjälper er att minska resekostnaderna, öka effektiviteten och resa säkrare.

Läs mer här

24-timmars service

Som affärsresenär hos Reed & Mackay har ni tillgång till svensktalande jourservice dygnet runt. En viktig trygghet för alla som reser ofta och mycket.

Läs mer här

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.