Resia har nu ändrat namn till Reed & Mackay. 

Bli Reed & Mackaykund - skapa ett kundkonto online

Fyll i dina bolagsuppgifter nedan och registrera de resenärer som är aktuella för att boka affärsresor. Vi återkommer till dig för att registrera betalningssätt så du därefter kan komma igång och boka.

Som kund hos Reed & Mackay väljer du själv om du vill göra alla bokningar själv via ett självbokningssystem eller få personlig service. Oavsett har du samma säkerhet och trygghet om något skulle gå fel på resan. Vi finns alltid här och hjälper dig!

Info om att vara kund hos Reed & Mackay:

Fördelar för företag  Fördelar som resenär

 

Kundansökan

Vid många resenärer som skall kopplas till kontot - använd denna mall och bifoga som fil i din ansökan. Obs! Genom att fylla i personuppgifter, ger du ditt uttryckliga samtycke till att Reed & Mackay AB behandlar dessa uppgifter tills du ber oss radera dem eller återkallar ditt samtycke.

Företagsuppgifter


Resenärer som skall vara kopplade till kontotVid flera resenärer - bifoga fil


* Obligatorisk information

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.