Resia har nu ändrat namn till Reed & Mackay. 

Smartare affärsresor med Reed & Mackay

Ett företag som vill kunna utvecklas måste resa, idéer och möjligheter växer i mötet med andra. Flera av oss tillbringar åtskilliga timmar i månaden på tåg, flyg och i hotellrum världen över, och för många verksamheter är affärsresor en tung post i resultatrapporten. Desto viktigare att resa smart!

Som affärsresebyrå är det vår uppgift att hjälpa er till ett bättre och smartare resande. Vi gör det på 4 sätt:

1. Sänkta resekostnader
Vi tittar på hela ert resande, från planering och bokning av biljetter ända fram till dess att alla reseräkningar är skrivna och sista fakturan betald. Genom att ta ett sådant helhetsgrepp på era affärsresor kan vi hjälpa er att resa mer kostnadseffektivt och i slutändan sänka era resekostnader.

2. Smidigare & mer produktiva affärsresor
För den vana affärsresenären, som kanske reser en stor del av sin arbetstid, är det nödvändigt att hitta bekväma och smidiga sätt att resa. Affärsresorna är en del av arbetsmiljön, precis som arbetsplatsen på hemmaplan. Ur företagets perspektiv är det också viktigt att hitta en bra balans i resandet. Varje resa är en investering – gör ni mesta möjliga av den? Med vår hjälp kan ni skapa de allra bästa förutsättningarna så att medarbetarna kan göra ett bra jobb, var än i världen de befinner sig.

3. Minskad miljöpåverkan – ett hållbart resande
Vårt tredje fokus som affärsresebyrå är att hjälpa er som kund att minska den miljöpåverkan era affärsresor har. Det finns flera sätt att resa klimatsmart, och även små förändringar kan göra stor skillnad. Ett hållbart resande är en viktig del av allas vår framtid. Vi visar er hur ni bidrar på bästa sätt.

4. Ökad trygghet – ett säkert resande
Naturkatastrofer och attentat av olika slag rår vi tyvärr inte på, men skulle något inträffa på affärsresan hjälper vi er. Vi lokaliserar era medarbetare ute i världen och hjälper dem tillbaka till Sverige så snabbt och smidigt det går.

Smartare affärsresor innebär kostnadseffektiva, smidiga, säkra och hållbara resor, där varje beslut faktiskt är ett medvetet val. Våra kunder har utnämnt oss till Sveriges bästa affärsresebyrå inte mindre än 8 gånger – vi sträcker stolt på oss och tänker att det kanske beror på just det; att vi tänker snäppet längre och alltid ligger steget före.

Är du nyfiken på hur vi kan göra era affärsresor bättre? Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer.

Här kan ni också läsa vad några av våra företagskunder tycker om sitt resande, och om oss som affärsresebyrå.

Låt oss visa dig våra reselösningar

För dig som bokar och reser i tjänsten

  • Smidig bokning 
  • Minskad administration
  • Trygghet på resan

För dig som ansvarar för företagets reselösningar

  • Samlad bild av företagets resande
  • Sänkta resekostnader
  • Förenklad administration
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.