Resia har nu ändrat namn till Reed & Mackay. 

Välkommen till Reed & Mackay

En smart affärsresa, en minnesvärd konferensupplevelse eller en internationell kongress? Reed & Mackay (före detta Resia, en del av Navan Group) är ett globalt rese- och event och konferensföretag som hjälper er med allt som rör företagets resor och möten. 

Med ett brett produktutbud, effektiva digitala lösningar och kontor över hela världen kombinerar vi global närvaro med lokal expertis för att skapa skräddarsydda reselösningar. Vi erbjuder den senaste och mest användarvänliga tekniken och dygnet runt-service för ett smidigt och effektivt sätt att resa och mötas.

Att vägleda er till hållbara alternativ för både resor och möten är en självklarhet för oss, hållbarhet genomsyrar hela vår verksamhet. Reed & Mackay, - där professionell service möter framtidens behov av företagsresande.

Är du redan kund hos Resia? Ni kommer att mötas av samma erfarna team här i Sverige som tidigare.

Vill du veta mer om våra tjänster – kontakta oss

Läs mer om våra tjänster här. 

 

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.